Skip to main content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Virtual Esdeveniment
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dijous 6 de maig – RiscCAT 2021

6 maig 2021 @ 09:00 - 13:30

Virtual Esdeveniment
Gratuït

El congrés RiscCAT, de Prevenció de Riscos, Seguretat i Salut Laboral, tindrà lloc durant els dies 6 i 7 de maig de 2021. La organització corre a càrrec del Col·legi ENGINYERS GARRAF – PENEDÈS amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El RiscCAT és un punt de trobada i referència per als professionals de la prevenció, i creix amb l’objectiu de continuar formant cultura de prevenció, posar a l’alça el valor i la importància que aquesta té; millorar les bones pràctiques de professionals i empreses; promocionar la seguretat en els entorns laborals; conèixer les últimes tendències del sector i, en definitiva, millorar les condicions de seguretat i salut dels treballadors i les empreses i contribuir així en la disminució de l’accidentalitat laboral.

La situació excepcional ocasionada per la COVID-19 obliga a l’organització a adaptar el format a les noves circumstàncies. La segona edició del congrés es durà a terme de manera telemàtica.

Aquest any, davant la situació de pandèmia que estem vivint, es dedicarà una jornada, dijous 6 de maig, a l’impacte i afectació de la població treballadora i les empreses: escenaris de risc, acció preventiva, riscos psicosocials, estratègies, campanyes i actuacions, plans de contingència, etc. El divendres 7 de maig es centrarà en el sector de la construcció.

Mitjançant ponències, taules rodones i sessions pràctiques, RiscCAT serà l’escenari on es podrà continuar construint i reforçant aliances entre tots els agents de la prevenció de riscos laborals implicats en el desenvolupament de llocs, processos i entorns de treball més segurs i saludables.

A qui va adreçat:

A tècnics i professionals dels tots els àmbits implicats en aconseguir unes condicions de treball més segures: sanitari, recursos humans, comunicació, directius, comandaments intermedis i treballadors.

Mostra els detalls

Data:
6 maig 2021
Hora:
09:00 - 13:30
Cost:
Gratuït
Ver

Recinte

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials
Carrer del Pare Garí, 91
Vilanova i la Geltrú, Barcelona 08800 España
+ Mapa de Google
Telèfon:
+34 93 814 57 57